Zumba

Een zeer effectief, opzwepend en makkelijk te volgen dansprogramma, waarin exotische ritmes zoals salsa, merengue, cumbia, samba en belly-dance op sexy-latin en internationale beats verwerkt worden. Voor elke leeftijd. Pure fun en energie, vitaliteit en verfrissend. Probeer het, het wordt je aangeleerd!

 

Step/BBB

Een vetverbrandende les waarin vooral Billen, Buik en Borst getraind worden. In het eerste half uur wordt er een bankje (10cm) gebruikt om op en af te stappen wat de conditie en spierversterking verhoogt terwijl makkelijke en plezante choreografie├źn met armen en benen worden aangeleerd. Het tweede half uur bestaat uit grondoefeningen (buik, billen, borst, schouders) en rek- en strekbewegingen.

 

BBB

Een volwaardige en sterk gevarieerde eenvoudige low-impact les waarin alle spieren aan bod komen (step, gewichten, hoelahoep, rekkers, ballen, stokken). Een les voor elke leeftijd en niveau. Veel aandacht voor correcte uitvoering en houding.

 

Pilates

Een rustige, intelligente les met verrassende resultaten, een les die iedereen aankan en zou moeten doen!! (rustige muziek)

 

Yoga

Voor beginners. Een mix van staande, liggende, zittende, dynamische, statische en omgekeerde houdingen/oefeningen.

 

Telkens krachtige verbale aanmoediging, voortdurende controle/correctie op houdingen.

home

zumba en step/bbb

pilates/yoga

personal training

rugschool

voeding

Alle lessen gaan door in de Laguna in Duinbergen!